Lidová lékárna.cz

Lactacyd Pharma Prebiotic 250ml

Výrobce: 
Kód zboží: 
4741352
DPH: 
21,00 %
Cena bez DPH: 
155,37 Kč
Cena celkem: 
188,00
Dostupnost:
Skladem
Kusů: 

Informace o zboží

Díky zdravé a vyvážené mikroflóře se budete cítit dobře celý den a každý den. Vyvinut speciálně pro ženy náchylné k vaginálním infekcím. Obohacen o přirozenou kyselinu L-mléčnou. Obnovuje a uchovává rovnováhu intimních partií. Šetrný k vaginálnímu mikrobiomu.

Výhody produktu:
S přírodní kyselinou L-mléčnou
Posiluje přirozenou mikroflóru
Obnovuje a uchovává rovnováhu intimních partií
Dermatologicky a gynekologicky testováno

Objem:
250 ml

Dávkování a způsob užití:
Můžete používat ve sprše nebo při koupeli jako tekuté mýdlo na zevní sliznici. Napěňte a pak dobře opláchněte pod tekoucí vodou.

Složení: Popis Lactacyd Pharma Prebiotic Plus 250ml Lactacyd Prahma Prebiotic Plus je intimní mycí emulze s prebiotiky, jejímž úkolem je posilovat přirozenou mikroflóru. Díky zdravé a vyvážení mikroflóře se budete cítit dobře celý den a každý den. Vyvinut speciálně pro ženy náchylné k vaginálním infekcím. Šetrný k vaginálnímu mikrobiomu. Klinicky ověřená účinnost Vhodné pro každodenní použití. Pouze pro vnější použití. Po použití důkladně opláchněte vodou. V případě podráždění přestaňte používat. Zanechává na pokožce příjemnou, diskrétní vůni. S přírodní kyselinou L-mléčnou. Hlavní vlastnosti: posiluje přirozenou mikroflóru obnovuje a uchovává rovnováhu intimních partií dermatologicky a gynekologicky testováno Návod k použití Napěňte emulzi a jemně s ní omyjte intimní partie. Pokožku poté důkladně opláchněte. Hlavní složky kyselina L-mléčná – obnovuje a uchovává rovnováhu intimních partií probiotika – posilují přirozenou mikroflóru Složení Lactacyd Pharma Prebiotic 250ml Aqua, Magnesium Laureth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Inulin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycol Distearate, Sodium Laureth Sulfate, Lactic Acid, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Cocamide Mea, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Glyceryl Laurate, Laureth-10, Propylene Glycol, Peg-55 Propylene Glycol Oleate, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Glycerin, Formic Acid, Tocopherol, Sodium Benzoate, Parfum.

Intimní mycí emulze s prebiotiky, jejímž úkolem je posilovat přirozenou mikroflóru. Vyvinut speciálně pro ženy náchylné k vaginálním infekcím.

Lactacyd Pharma Prebiotic 250ml

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv
Informační služba slouží také k shromažďování a předávání informací o podezření na závady v jakosti LP (viz § 85 odst. 2 písm. d) zákona o léčivech).

Rychlý kontakt

Prodávající

  • Mamed s.r.o.
  • Zámecká 550
  • Bučovice
  • 685 01
Informační oznámení o EET