Lidová lékárna.cz

BIODERMA Pigmentbio noční sérum 50ml

Kód zboží: 
3877785
DPH: 
21,00 %
Cena bez DPH: 
439,67 Kč
Cena celkem: 
532,00
Dostupnost:
Skladem
Kusů: 

Informace o zboží

"Noc je nejlepší dobou pro přirozenou obnovu pleti. Pigmentbio Noční gel-krém proto působí právě během noci, kdy nejlépe podporuje obnovu buněk a produkci kolagenu pro vypnutou a rozjasněnou pleť. Jeho účinnost je měřena dermatology a ověřená uživateli. Již po 8 týdnech je pleť o 52 % více rozjasněná a až o 43 % pevnější.

Jeho základem je inovativní LUMIREVEAL™ TECHNOLOGIE inspirovaná předními léčebnými postupy dermatologů, která efektivně eliminuje tmavé skvrny. Pomáhá redukovat tvorbu melaninu a podporuje buněčnou obnovu s korekčním a preventivním zesvětlujícím efektem. LUMIREVEAL™ TECHNOLOGIE je obohacena o kombinaci vitaminů C, E a PP, které podporují zesvětlení pokožky a ochraňují ji před viditelnými znaky předčasného stárnutí.

Tento produkt obsahuje účinnou látku, která stimuluje produkci kolagenu pro hladkou pokožku.

Svěží a lehká hydratační textura vytvoří na pleti ochrannou masku, která zadržuje vodu a působí po celou noc, a tak zajišťuje až 8hodinovou hydrataci pleti.

BENEFITY:
Pomáhá redukovat stávající tmavé skvrny a bránit vzniku nových
Rozjasňuje a sjednocuje tón pleti
Zpevňuje a vyhlazuje pleť
Vyplňuje pleť
Dlouhodobě hydratuje
Textura vytváří na pleti masku zadržující vodu a posiluje celonoční pronikání aktivních složek
Velmi dobrá snášenlivost – nekomedogenní – svěží a lehká textura plná vody

* Hodnocení účinnosti proti skvrnám pod dermatologickým dohledem na 21 dobrovolnících ve věku 25 až 47 let se suchou (24 %), normální (24 %), smíšenou (28 %) až mastnou (24 %) pletí, fototypem III až IV a pigmentovými skvrnami na obličeji, po 84 dní 56 dní.

DLOUHODOBÉ VÝSLEDKY:
Obnovuje jas pleti
Jas: +52 % (2)
Zlepšuje pružnost pleti
Pevnost: +43 % (2)
Regeneruje pleť
Pleť je ráno vyplněnější a pružnější: 100 % (3)

(1) Uživatelský test pod dermatologickým dohledem na 23 dobrovolnících ve věku 20 až 50 let, s citlivou pletí, fototypem III až IV a pigmentovými skvrnami na obličeji, po dobu 7 dnů.
(2) Hodnocení účinnosti proti skvrnám pod dermatologickým dohledem na 21 dobrovolnících ve věku 25 až 47 let se suchou (24 %), normální (24 %), smíšenou (28 %) až mastnou (24 %) pletí, fototypem III až IV a pigmentovými skvrnami na obličeji, po dobu 56 dnů.
(3) Hodnocení účinnosti proti skvrnám pod dermatologickým dohledem na 21 dobrovolnících ve věku 25 až 47 let se suchou (24 %), normální (24 %), smíšenou (28 %) až mastnou (24 %) pletí, fototypem III až IV a pigmentovými skvrnami na obličeji, po dobu 84 dnů.

CO SE DĚJE VE VAŠÍ POKOŽCE?
Ať už se jedná o důsledek působení slunce (solární lentigo), věku (senilní lentigo), těhotenství (melasma), jizev či pupínků (postzánětlivá hyperpigmentace) nebo tření, skvrny na kůži jsou odrazem našeho života. Příčinou těchto hyperpigmentací je nadměrná tvorba melaninu, jenž ztmavuje kůži.
Odstranění těchto poruch pigmentace a návrat ke sjednocené, jasné pleti vyžaduje čas a trpělivost, ženy ovšem chtějí okamžité výsledky.

Protože noc je nejlepší doba na přirozenou reparaci pleti, Pigmentbio Noční gel-krém podporuje buněčnou obnovu a tvorbu kolagenu, aby pleť ráno byla vyplněná a rozjasněná.

JAK FUNGUJE Pigmentbio Noční gel-krém?
Pigmentbio Noční gel-krém obsahuje unikátní technologii LUMIREVEAL™, inspirovanou nejúčinnější dermatologickou léčbou (Kligmanovo trio), jež obnoví přírozený jas pleti a zároveň napomáhá biologické redukci tvorby melaninu a zároveň podporuje buněčnou obnovu pro její korektivní a preventivní zesvětlující účinek.

Pigmentbio Noční gel-krém obsahuje účinnou látku hexapeptid-2, která stimuluje tvorbu kolagenu, díky nemuž je pleť ráno hladší.

Tato noční péče je rovněž obohacena o koktejl vitamínů, jež posilují rozjasňující účinek a chrání kožní bariéru:
- Vitamíny C a E s antioxidačním účinkem společně podporují rozjasnění pleti a chrání ji před viditelnými známkami předčasného stárnutí.
- Vitamín PP dlouhodobě hydratuje a zlepšuje odolnost kožní bariéry.

Pigmentbio Noční gel-krém A VAŠE RUTINA:
Použijte večer na obličej a krk po očištění s Pigmentbio H2O. Může se použít samostatně nebo po Pigmentbio C-koncentrát."

Typ pokožky a indikace: "Dospělí. Pigmentové skvrny. Melasma. Lentigo. Pozánětlivá hyperpigmentace.
"

Složení: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PROPANEDIOL, SQUALANE, ASCORBYL GLUCOSIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, BUTYLENE GLYCOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, C14-22 ALCOHOLS, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, SALICYLIC ACID, SODIUM CITRATE, LYSINE, AZELAIC ACID, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, DISODIUM PHOSPHATE, MANNITOL, XYLITOL, ANDROGRAPHIS PANICULATA LEAF EXTRACT, RHAMNOSE, SODIUM METABISULFITE, POTASSIUM PHOSPHATE, SACCHARIDE ISOMERATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM ANISATE, SODIUM LEVULINATE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HEXAPEPTIDE-2, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 748]

Zesvětlující noční gel-krém, regeneruje a obnovuje původní zářivost pokožky.

BIODERMA Pigmentbio noční sérum 50ml

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv
Informační služba slouží také k shromažďování a předávání informací o podezření na závady v jakosti LP (viz § 85 odst. 2 písm. d) zákona o léčivech).

Rychlý kontakt

Prodávající

  • Mamed s.r.o.
  • Zámecká 550
  • Bučovice
  • 685 01
Informační oznámení o EET