Lidová lékárna.cz

Barnys Ultra-C Imuno Complex 30 cps.

Kód zboží: 
3979904
DPH: 
12,00 %
Cena bez DPH: 
148,21 Kč
Cena celkem: 
166,00
Dostupnost:
Skladem
Kusů: 

Informace o zboží

Doplněk stravy ULTRA-C IMUNO COMPLEX obsahuje kombinaci vitaminů rozpustných ve vodě (vitamin C) a v tucích (vitamin D) v bioaktivní formě. Dále obsahuje organické formy minerálů (zinek, L-selenomethionin).

Aktivní látky obsažené v doplňku stravy Barny´s ULTRA-C IMUNO COMPLEX:
NUTRA-C - nekyselá patentovaná forma vitaminu C, obsahující jeho metabolity. Působí mírně na žaludek, takže je vhodná i pro citlivé osoby. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému.
Vitamin D přispívá k normální hladině vápníku v krvi a k udržení normálního stavu kostí, svalů a zubů. Dále podporuje normální funkci imunitního systému.
Zinek přispívá k udržení normálního stavu kostí, vlasů, nehtů a pokožky. Zinek přispívá k udržení normálního stavu kostí.
Selen přispívá k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Balení
30 kapslí

Dávkování a způsob užití:
Dospělí 1 kapsli nejlépe ráno před jídlem, zapijte dostatečným množstvím vody. Lze užívat i během dne s menší porcí jídla nebo po jídle.

Složení:
Složení (1 kapsle 0,518 g): vitamin C Nutra-C (L-askorbát vápenatý, L-askorbát hořečnatý, L-threonát vápenatý, 313 % RHP*) 250 mg, zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulosa), protispékavá látka (stearan hořečnatý, talek, fosforečnan vápenatý), barvivo (uhličitan vápenatý), zinek (glukonan zinečnatý, 50 % RHP*) 5 mg, nosič (modifikovaný škrob, cukr, středněřetězcové triglyceridy), antioxidant (směs tokoferolů), selen (kvasnice obohacené selenem Saccharomyces cerevisiae, 50 % RHP*) 28 mcg, vitamin D3 (cholekalciferol, 150 % RHP*) 7,5 mcg.

*RHP - referenční hodnota příjmu.

Upozornění:
Není určeno pro děti do 3 let věku.

Doplněk stravy ULTRA-C IMUNO COMPLEX obsahuje kombinaci vitaminů rozpustných ve vodě (vitamin C) a v tucích (vitamin D) v bioaktivní formě.

Barnys Ultra-C Imuno Complex 30 cps.

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv
Informační služba slouží také k shromažďování a předávání informací o podezření na závady v jakosti LP (viz § 85 odst. 2 písm. d) zákona o léčivech).

Rychlý kontakt

Prodávající

  • Mamed s.r.o.
  • Zámecká 550
  • Bučovice
  • 685 01
Informační oznámení o EET