Lidová lékárna.cz

AVENE XeraCalm Zklidňující koncentrovaná péče 50ml

Kód zboží: 
3871812
DPH: 
21,00 %
Cena bez DPH: 
249,59 Kč
Cena celkem: 
302,00
Dostupnost:
Skladem
Kusů: 

Informace o zboží

SOS lokalizovaná péče při atopii, svědění a suchosti pokožky.
AVENE XeraCalm zklidňující koncentrovaná péče je produkt navržený tak, aby poskytl rychlou úlevu od svědění a podráždění pokožky.
Tato vysoce účinná péče využívá přírodní složky k uklidnění a zklidnění citlivé pokožky.

XeraCalm A.D Zklidňující koncentrovaná péče okamžitě ulevuje suchým lokalizovaným oblastem se sklonem k intenzivnímu svědění a atopickému ekzému.
Jedná se o SOS péči s okamžitým účinkem proti škrábání díky účinné kombinaci aktivních látek: I-modulia®, první postbiotická aktivní látka získaná z termální vody Avene, která zmírňuje svědění, stimuluje obranyschopnost pokožky a bojuje proti podráždění, Cer-omega – vysoce koncentrovaný ochranný a obnovující komplex, který zmírňuje závažné stavy suchosti a obnovuje komfort pokožky, a termální voda Avene, která přirozeně zklidňuje, zjemňuje a působí proti podráždění.
Ideální k ošetření suchých ložisek s intenzivním svěděním na obličeji, očních víčkách a po těle. Díky unikátní technologii Sterilní kosmetika®, která udržuje výrobek sterilní po celou dobu jeho používání, a exkluzivnímu hermeticky uzavřenému ochrannému obalu, je tato SOS péče zárukou bezpečnosti a optimálně respektuje pokožku a kožní mikrobiom.
Bez konzervačních látek, bez parfemace, nekomedogenní, vyvinuto s cílem minimalizovat riziko vzniku alegických reakcí.

0 % konzervačních látek, unikátní technologie sterilní kosmetika

Sterilní výrobní postup, sterilní balení produktu a patentovaný hermeticky uzavřený ochranný obal bez přístupu vzduchu umožňují minimalistické složení zcela bez konzervačních látek (pouze přísady nezbytné pro kůži) a zabraňují kontaminaci produktu po celou dobu jeho používání.

Xeracalm A.D nese logo Emolient PLUS, přípravek doporučovaný Evropským dermatologických forem při léčbě atopické dermatitidy.

Respektuje kožní mikrobiom a je vhodný od narození.

Složení:

• I-modulia®
První postbiotická aktivní látka přírodního původu s přímým účinkem proti svědění, stimuluje přirozenou obranyschopnost pokožky. Pochází z Aqua dolomiae, unikátní mikrobioty Termální vody Avene.

• Cer-omega komplex
Lipidy podobné kožním lipidům. Vyživuje, obnovuje ochrannou funkci kožní bariéry, navrací pokožce rovnováhu.

• Termální voda Avene
100% čistá přírodní termální voda, která díky jedinečným minerálním a biologickým vlastnostem zklidňuje, zjemňuje a působí proti podráždění pokožky. Je základní aktivní látkou celé značky Eau Thermale Avene.

Balení obsahuje 50 ml.

Dávkování a způsob užití:

Až 4x denně
Aplikujte opakovaně v průběhu dne koncentrovanou péči lokálně na oblasti s intenzivním svěděním.

Složení:

Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua). Caprylic/Capric Triglyceride. Glycerin. Cetearyl Alcohol. Aquaphilus Dolomiae Extract. Arginine. Cetearyl Glucoside. Cetyl Alcohol. Citric Acid. Evening Primrose Oil/Palm Oil Aminopropanediol Esters. Glyceryl Stearate. Glycine. Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil (Oenothera Biennis Oil). Peg-100 Stearate. Polyacrylate-13. Polyisobutene. Polysorbate 20. Sorbitan Isostearate. Tocopherol. Tocopheryl Acetate. Water (Aqua).

AVENE XeraCalm zklidňující koncentrovaná péče je produkt navržený tak, aby poskytl rychlou úlevu od svědění a podráždění pokožky.

AVENE XeraCalm Zklidňující koncentrovaná péče 50ml

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv
Informační služba slouží také k shromažďování a předávání informací o podezření na závady v jakosti LP (viz § 85 odst. 2 písm. d) zákona o léčivech).

Rychlý kontakt

Prodávající

  • Mamed s.r.o.
  • Zámecká 550
  • Bučovice
  • 685 01
Informační oznámení o EET