Lidová lékárna.cz

A-Derma Protect X-TREM Transp. tyčinka SPF50+ 8 g

Kód zboží: 
3916898
DPH: 
21,00 %
Cena bez DPH: 
309,92 Kč
Cena celkem: 
375,00
Dostupnost:
Skladem
Kusů: 

Informace o zboží

A-Derma Protect X-Trem Transparentní tyčinka poskytuje velmi vysokou ochranu před slunečním zářením křehkým lokálním oblastem na kůži, jako jsou např. uši, nos, čelo, rty nebo právě tetování, jizvy či mateřská znaménka. Je vysoce voděodolná a odolná proti potu. Má transparentní texturu a je vhodná i do těch nejextrémnějších podmínek jako je vysoká nadmořská výška, slunce nebo vítr. Bez parfemace.

Sluneční filtry nejsou dostatečné k tomu, aby křehkou pokožku ochránily před slunečním zářením. A-Derma Protect je první řadou sluneční ochrany, která je schopna chránit, posilovat a zároveň udržovat citlivou křehkou kůži v bezpečí před slunečními paprsky.

Hlavní výhody:

- Vysoce voděodolná.
- Odolná proti potu, nestéká do očí.
- Transparentní textura.
- Optimální ochrana i do nejextrémnějších podmínek (vysoká nadmořská výška, slunce, vítr).
- Praktická velikost balení do kapsy.

Aktivní inovace: Fotoprotekční systém: Širokospektrální ochrana (UVA/UVB) – 5 filtrů:Tinosorb S, Uvasorb HEB, Parsol 1789, Parsol EHS, Uvinul A. Složení [Resist System]™ optimální spojení aktivních látek pro vysoce odolné složení. Olej z výhonků ovsa Rhealba® posiluje kožní bariéru a chrání buňky před UV zářením.

Účinné látky:
Extrakt z výhonků (mladých rostlinek) ovsa Rhealba®, získaných z organického zemědělství, posiluje a chrání kožní bariéru, má prokázaný protizánětlivý účinek.
Prostředky na ochranu proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu před ultrafialovým zářením. K udržení ochrany aplikaci opakujte, zejména při pocení, po koupání nebo osušení ručníkem. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředek na ochranu proti slunečnímu záření. Nadměrná expozice slunci představuje vážné zdravotní riziko.

Aplikace a dávkování:
Aplikujte přípravek sluneční ochrany před vystavením se slunečnímu záření. K udržení ochrany aplikaci často opakujte. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření. Nadměrná expozice slunci představuje vážné zdravotní riziko. Prostředky na ochranu proti slunečnímu záření neposkytují 100 % ochranu před ultrafialovým zářením. Zamezte kontaktu s očima. Při zasažení očí důkladně opláchněte vodou. K vnějšímu použit

Složení:
POLYETHYLENE, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, EHTYLHEXYL SALICYLATE, BEESWAX (CERA ALBA), HYDROGENATED CASTOR OIL, AVENA SATIVA SPROUT OIL, ALUMINIUM HYDROXIDE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, TITANIUM DIOXIDE, SACCHARIN.

Voděodolný transparentní fluid, který poskytne vaší tváři spolehlivou ochranu před slunečním zářením. Je určen pro křehkou smíšenou až mastnou pleť.

A-Derma Protect X-TREM Transp. tyčinka SPF50+ 8 g

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv
Informační služba slouží také k shromažďování a předávání informací o podezření na závady v jakosti LP (viz § 85 odst. 2 písm. d) zákona o léčivech).

Rychlý kontakt

Prodávající

  • Mamed s.r.o.
  • Zámecká 550
  • Bučovice
  • 685 01
Informační oznámení o EET