Lidová lékárna.cz

Bioderma Sensibio Gel moussant 200ml

Kód zboží: 
3347797
DPH: 
21,00 %
Cena bez DPH: 
217,36 Kč
Cena celkem: 
263,00
Dostupnost:
Skladem
Kusů: 

Informace o zboží

"Zklidněte svou pleť při pravidelném denním čištění! Jemná gelová textura se při kontaktu s vodou mění v hedvábnou pěnu, která zklidní a zároveň důkladně očistí pleť od nečistot. Gel můžete použít i pro odlíčení make-upu. Navíc již po 2 týdnech pravidelného používání zvýší hydrataci vaší pleti. Čisticí pěnivý gel Bioderma Sensibio pleť dokonale připraví na aplikaci další péče a pomůže tak zvýšit její účinek. Produkt neobsahuje mýdlo, parfemaci, parabeny ani barviva.

BENEFITY:
Jemně čistí a odličuje make-up z obličeje a očí
Hydratuje
Zklidňuje podráždění
Velmi dobrá oční a kožní snášenlivost - Nekomedogenní - Neparfemovaný - Fyziologické pH

CO SE DĚJE VE VAŠÍ POKOŽCE?
Společnost Bioderma, expert na citlivou pleť, nalezla řešení pro čištění, zklidnění a hydrataci pleti přímo při provádění hygieny. Bez vysušování pleti.

JAK FUNGUJE?
Citlivá pleť neustále bojuje s agresivními vlivy každodenního života, ať už jde o vlivy životního prostředí (znečištění, UV záření atd.) nebo životního stylu (stres, strava atd.), které ji dostávají do začarovaného kruhu. Opakované vystavení zvyšuje oxidační stres a omezuje schopnost pokožky chránit se. Více se oslabuje kůže, více se mění kožní bariéra a do cesty se staví více příznaků zánětu, jako je svědění, pnutí a pocity pálení.
Na základě pokročilého výzkumu společnosti Bioderma byla vyvinuta micelární technologie a biomimetické čisticí látky s obsahem aminokyselin, které byly zkombinovány do šetrného dermatologického složení. Odstraňuje nečistoty z pleti, ale také ji zklidňuje a hydratuje již od samotného prvního kroku hygieny. .

VÝSLEDKY:
Čistí pleť na 100 % (1)
Zklidnění pleti: 86 % (1)
Pleť je hydratovaná: 91 % (1)

(1) Uživatelský test na 22 dobrovolnících ve věku 21 až 48 let s citlivou pokožkou, 2 až 3 aplikace denně po dobu 1 týdne.

Sensibio Gel moussant A VAŠE RUTINA:
Aplikujte Sensibio Gel moussant ráno a/nebo večer na vlhkou pleť. Jemně masírujte prsty krouživými pohyby, aby se vytvořila pěna. Poté celý obličej dobře opláchněte a jemně osušte. Pro dokonalé odlíčení používejte v kombinaci s micelární vodou Sensibio H2O. Poté aplikujte krém z řady Sensibio.
Pokud podráždění přetrvává, poraďte se s lékařem.
"

Typ pokožky a indikace: Citlivá pokožka, tvář i oči.

Složení: AQUA/WATER/EAU, SODIUM COCOAMPHOACETATE, PROPANEDIOL, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, CITRIC ACID, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, SODIUM CITRATE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, MANNITOL, XYLITOL, LAURETH-2, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE. [BI 722]

Sensibio Gel moussant je pěnivý gel s fyziologickým pH, který jemně čistí obličej a oči. Zároveň posiluje práh tolerance citlivé pleti.

Bioderma Sensibio Gel moussant 200ml

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv
Informační služba slouží také k shromažďování a předávání informací o podezření na závady v jakosti LP (viz § 85 odst. 2 písm. d) zákona o léčivech).

Rychlý kontakt

Prodávající

  • Mamed s.r.o.
  • Zámecká 550
  • Bučovice
  • 685 01
Informační oznámení o EET