Lidová lékárna.cz

A-DERMA Protect AC Zmatňující fluid SPF50+ 40ml

Kód zboží: 
3404390
DPH: 
21,00 %
Cena bez DPH: 
381,82 Kč
Cena celkem: 
462,00
Dostupnost:
Skladem
Kusů: 

Informace o zboží

Sluneční filtry nejsou dostatečné k tomu, aby křehkou pokožku ochránily před slunečním zářením. A-DERMA Protect je první řadou sluneční ochrany, která je schopna chránit, posilovat a zároveň udržovat citlivou křehkou kůži v bezpečí před slunečními paprsky.
Ochranný opalovací přípravek A-Derma Protect je nezbytnou součástí péče o pokožku při pobytu na slunci. Transparentní voděodolný fluid s velmi vysokou ochranou SPF 50+ je vhodný pro křehkou smíšenou až mastnou pleť.
Bez parfemace.

Hlavní výhody:
- poskytuje ochranu před UV zářením
- nekomedogenní - testované na pleti se sklonem k akné
- seberegulační a zmatňující účinek
- posiluje kožní bariéru
- nezanechává bílé stopy a dobře se vstřebává: dry-touch textura
- je voděodolný

Aktivní inovace: Patentovaný* fotoprotekční systém: fotostabilní, UVB / krátkovlnné a dlouhovlnné UVA záření.

Účinné látky:
- extrakt z výhonků (mladých rostlinek) ovsa Rhealba®, získaných z organického zemědělství, posiluje a chrání kožní bariéru, má prokázaný protizánětlivý účinek
- kyselina glutamová reguluje tvorbu kožního mazu
- zmatňující pudry

Prostředky na ochranu proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu před ultrafialovým zářením. K udržení ochrany aplikaci opakujte, zejména při pocení, po koupání nebo osušení ručníkem. Neustávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředek na ochranu proti slunečnímu záření. Nadměrná expozice slunci představuje vážné zdravotní riziko.

Aplikace a dávkování:
Aplikujte přípravek sluneční ochrany před vystavením se slunečnímu záření. K dosažení úrovně ochrany deklarované SPF faktorem aplikujte na pokožku množství 2 mg/cm2. Stejné množství přípravku, jež pokrývá 1 prst, odpovídá dávkování i na obličej a krk. Snížení tohoto množství přípravku podstatně snižuje stupeň ochrany.

Složení:
WATER (AQUA), C12-15 ALKYL BENZOATE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], CETEARYL ISONONANOATE, DIISOPROPYL ADIPATE, ISODECYL NEOPENTANOATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DECYL GLUCOSIDE, C10-18 TRIGLYCERIDES, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, AVENA SATIVA (OAT) SPROUT OIL, BENZOIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, FRAGRANCE (PARFUM), GLUTAMIC ACID, GLYCERYL BEHENATE, GLYCERYL DIBEHENATE, PROPYLENE GLYCOL, SILICA, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, TRIBEHENIN, XANTHAN GUM

Voděodolný zmatňující fluid s velmi vysokou ochranou SPF 50+ a svěží vůní je vhodný pro mastnou pleť se sklonem k akné.

A-DERMA Protect AC Zmatňující fluid SPF50+ 40ml

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv
Informační služba slouží také k shromažďování a předávání informací o podezření na závady v jakosti LP (viz § 85 odst. 2 písm. d) zákona o léčivech).

Rychlý kontakt

Prodávající

  • Mamed s.r.o.
  • Zámecká 550
  • Bučovice
  • 685 01
Informační oznámení o EET